kisvasut.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink
Felhasználói belépés
E-mail:
Jelszó:
English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Tárgyi emlékek gyűjtése a Hegyközi Kisvasútról

2010.10.24 (Karap Krisztián)November 12-én Sátoraljaújhelyen kiállítással emlékeznek meg a Hegyközi Kisvasút megszűnésének 30. évfordulójáról. E kiállítás anyagához most Ön is hozzájárulhat tárgyi emlékeivel, hogy minél színesebben és szemléletesebben lehessen bemutatni a kisvasút történetét.

Kérjük amennyiben rendelkezik a Hegyközi Kisvasúttal kapcsolatos tárgyi emlékekkel, (régi képeslap, fotó, ruha, lyukasztó, menetjegy, járműtábla...) juttassa el azt a főszervezőnek november 7-ig, kiegészítvén ezzel az ideiglenes kiállítás tárgyi gyűjteményét és természetesen emelvén ezzel a rendezvény színvonalát.

Az átadott tárgyakról a tulajdonosok átvételi elismervényt kapnak, majd a kiállítás végén a tárgyakat a főszervező visszajuttatja a tulajdonosoknak.


Főszervező: Karajz Péter, 06-20-932-7278


További információk a kiállításról: Meghívó (pdf file)

Legutóbbi módosítás: 2010.10.24. 17:21

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Küldjön képet!


Vasútkereső
Vasútkereső térkép

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV