Balatonfenyvesi GV
Megközelítés
Balatonfenyves
Megközelítés
Menetrend
Díjszabás
Vasúttörténet
Elérhetőség
Képtár
Partnereink

English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Megközelítés

2009.01.04A GV 5733-as a Vadászkocsival Imremajorban

A GV 5733-as a Vadászkocsival Imremajorban
Fotó: Fodor Illés (2007.09.01.)

Közösségi közlekedéssel

Vonattal: Budapest felől a Balaton déli partján közlekedő vonatok nagy része megáll Balatonfenyves MÁV állomáson, a kisvasút ennek tőszomszédságában található. Autóbusszal a környező településekről lehet eljutni Balatonfenyvesre, a kisvasúthoz Balatonfenyves, vasútállomás megállóhelyen kell leszállni.
Autóbusszal Somogyszentpál is megközelíthető, Kéthelyről és Marcaliból indulnak autóbuszok, melyekkel az Ady Endre utcai megállóig kell utazni.

Személygépkocsival

Budapestről az M7-es autópályán Balatonfenyvesig (160 km) kell hajtani, majd jobbra a bekötőúton a 7-es sz. főútig (Vörösmarty utca) kell továbbmenni. Itt megint jobbra kell fordulni, rákanyarodunk a főútra, majd bal kéz felé a fénysorompónál megpillantjuk a GV állomást. Parkolni a nagyvasút túloldalán lehet kényelmesen.
A kisvasút vonala Balatonfenyves felől Pálmajorig járható be autóval, ehhez a 7-es úton a fénysorompótól - az M7-es felhajtó felé menet - az első utcán kell balra fordulni.
Somogyszentpálra menet az M7-es autópályáról a balatonkeresztúri csomópontnál (170 km) kell lehajtani, majd a 68-as úton Marcali irányába Kéthelyig kell menni. Itt balra kell fordulni Somogyszentpál irányába, ahol a vasúti átjáró mellett található a kisvasút végállomása

Legutóbbi módosítás: 2009.01.04. 21:41

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline