Szob, Börzsöny Kisvasút oldal logo
Szob
Megközelítés
Menetrend
Díjszabás
Vasúttörténet
Műszaki adatok
Járművek
Látnivalók
Elérhetőség
Cikkarchívum
Képtár
Partnereink

English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Fotós tehervonat Szobon

2018.02.12 (Kardos Zoltán)Az Erdei Vasútért Egyesület szeretettel invitálja a vasút- és természetbarátokat egy különleges programra, melynek keretében március 3-án a Börzsöny Kisvasúton első alkalommal autentikus GV. tehervonat közlekedik.

MD40-001

MD40-001
Fotó: Molnár Márk (2014.05.17.)

Találkozó 10:30 Szobi kisvasút állomás. Tömegközlekedéssel való megközelítés 9:07 Nyugatiból induló zónázó vonattal. Tervezett visszaérkezés 14:00

A különleges szerelvény Lowa L-60 mozdonyvontatással GV. nyitott és GV. zárt teher vagonnal közlekedik. A vonatot fényképezni kívánókat Md-40 -es mozdony által vontatott különvonat viszi, mely a tehervonat előtt közlekedik. Md40 mozdony tavasszal hoszabb távra másik kisvasútra kerül átállomásításra ezért a börzsönyben utolsó lehetőség lesz ennek megörökítésére. Zord időjárás esetén a hidegett forró teával enyhítjük. Tervezett fotó megállások min. 5 helyen de ez változhat a résztvevők igényei szerint.

Program részvételéhez előzetes regisztráció szükséges melyet az erdeivasutertegyesulet@gmail.com email címen tehet meg március 1.-ig. Részvételi díj 2000 Ft/fő. Jegyváltás a helyszínen. A résztvevőket emlék lappal ajándékozzuk. A program teljes bevétele a A Börzsöny Kisvasút Fenntartó és Üzemeltető Nonprofit Kft.- nek kerül felajánlásra. Program változtatás jogát fenntartjuk.

További információ: +36703654803

Legutóbbi módosítás: 2018-02-12 14:33

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Küldjön képet!


Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

Hírlevél

E-mailban értesítjük új cikkeinkről, ha feliratkozik hírlevelünkre.


(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV