kisvasut.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink

English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Tiszakécskén történik valami..... Frissitve!

2017.07.18 (Halász Zsolt dr.).... ami nem feltétlenül tölt el bizakodással. A pálya megbontva, a járművek a szabad ég alatt rohadnak - sajnos szó szerint. Csak remélni merjük, hogy innen még van visszaút és nem kiskanálként vagy tűzifaként végzik. Ha a járművekre helyben már nincs szükség, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot! 


Fotó: Magyar Szilveszter (2017.07.17.)
Frissités:
Facebook oldalunkon Tiszakécske Város nevében a következő üzenetet kaptuk: "Kedves Érdeklődők! Kisvonatunk jelenleg technikai okok miatt áll a szabad ég alatt. A szín, amiben eddig állt, infrastrukturális fejlesztés miatt elbontásra kerül, a korábbi nyomvonal egy része pedig megszűnik. A város turisztikai fejlesztési terveiben kiemelt helyen szerepel a nyomvonal és a szerelvények teljes felújítása és újból üzembe való helyezése. Aggódni nem szükséges, továbbra is vigyázni fogunk kisvonatunkra!"

Mi ehhez csak annyit tudunk hozzátenni, hogy drukkolunk és reménykedünk a tiszakécskei tervek mielőbbi megvalósulásában, konkrétumok hiányában azonban az aggodalmunkat sajnos nem sikerült eloszlatni.

Legutóbbi módosítás: 2017-07-18 15:36

Hozzászólások

Sas Tamás (2017-07-19 12:23:57)

A járművek nagyon jó helyen vannak itt. Mielőtt ezt a cikket leírtam volna informálódtam volna a helyi történésekről.

Halász Zsolt, Dr. (2017-07-19 19:55:52)

A múzeális járművek tényszerűen jelenleg sajnos rohadnak a szabad ég alatt. Ugyanakkor minden pozitív változásról, pl. új járműtároló, új pálya szívesen hírt adunk.

Békássy Csaba (2017-07-31 00:21:00)

A július 17-én készített képhez képest már leszakította a szél a zárt kocsi tetejének egy részét, és az ajtó is le van szakadva. És ez csak 12 nap alatt!

Farkas Timót (2017-08-22 10:57:07)

@Békássy Csaba Az nem a szél volt hanem vandálok.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi harminckilenc meg huszonhét?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Küldjön képet!


Vasútkereső
Vasútkereső térkép

Hírlevél

E-mailban értesítjük új cikkeinkről, ha feliratkozik hírlevelünkre.


(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV