kisvasut.hu - kisvasut.hu -

Pályázati felhívás – AZ ELSŐ KISVASÚTI REKLÁMMOZDONY ELKÉSZÍTÉSÉRE! - Frissítve!

2014.05.31 (Északerdő Zrt.)



 Az ÉSZAKERDŐ Zrt. Hermann Ottó halálának 100. évfordulója alkalmából egyik Mk48-as típusú erdei vasúti mozdonyának tematikus felmatricázásával kíván tisztelegni az utolsó magyar polihisztor emléke előtt.

A hazánkban első kisvasúti "reklámmozdonyon" megjelenő motívum megtervezésére a Lillafüredi Állami Erdei vasutat üzemeltető erdészeti társaság – tekintettel arra, hogy a nagyszerű tudós több szállal is kötödött Miskolchoz, a LÁEV városához – ötletpályázatot hirdet, melyre bárki jelentkezhet elképzeléseivel. A részletes kiírás itt tekinthető meg.

Új határidő: június 30.!

Újabb fotózás az erdőben II.

Újabb fotózás az erdőben II.
Fotó: Tatai András (2012.10.20.)

Néhány fontos részlet a felhívásból:
  • Az elkészítendő mű témája: Herman Ottó és munkássága
  • Az elkészítendő pályamű legyen a mozdony teljes külső felületét (kivéve a forgóvázakat, és az egyéb géptér alatti szerelvényeket, melyek színe fekete kell maradjon!) beborító képi és tetszés szerint szöveges motívum, idézze fel Herman Ottó munkásságának főbb elemeit, életének fontosabb állomásait és lehetőség szerint Miskolchoz való kötődését. A pályaművön hangsúlyosan, annak szerves részeként meg kell jeleníteni az ÉSZAKERDŐ Zrt. és a LÁEV emblémáját, valamint a létrejövő motívumnak tükröznie kell a Társaság környezettudatos szemléletmódját
  • A pályaművek beérkezésének határideje: 2014. június 30. hétfő
  • A pályázati anyagot tetszés szerint az alábbi címekre várják: kisvasut@eszakerdo.hu vagy ÉSZAKERDŐ Zrt. 3525 Miskolc, Deák tér 1. (ez esetben lezárt borítékban, digitális adathordozón)
  • Az email tárgyában, illetve a lezárt borítékon kérjük feltüntetni: „Herman Ottó mozdony pályázat”

Legutóbbi módosítás: 2014.05.31. 22:12

Hozzászólások

Birincsik József (2014-06-26 18:39:48)

Inkább dekormozdony a találó megnevezés, hiszen nem reklámozásról van szó. Nagyszerű kezdeményezés. Az Mk 48 kiváló formavilágú, jó kihívás lesz. Hangsúlyos elem még, hogy az első felmatricázott magyar gyártású mozdonyról van szó, hiszen eddig a Startnál és a GYSEV-nél csak Taurus és TRAXX lett feldíszítve.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi negyven meg negyvenöt?
(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline