Gyöngyös, Mátravasút
Gyöngyös
Megközelítés
Menetrend
Díjszabás
Elérhetőség
Képtár
Partnereink

English Deutsch Român Nyomtatható változat

Gyermeknap a Mátravasúton

Gyermeknap a Mátravasúton

Izgalmas, pecsételős túrákkal várja a kisebb és nagyobb gyermekeket a Mátravasút május 27-én szombaton. A lepecsételt igazolólapot bemutató (3-14 éves korú gyermekek) a Mátravasúton egy irányban térítés mentesen utazhatnak, illetve a Mátravasút állomásán apróbb ajándékokat kapnak. Az állomás közelében gyermekfoglalkoztató működik 10.00-16.00 óra között (arcfestéssel, kirakós, kifestős játékokkal) és a gyerekek találkozhatnak egy bohóccal is.

(...)

Gyöngyös, Mátravasút

Gyöngyös, Mátravasút

A fővárostól egyórányi autózásra található kisvasút két vonalon szállítja az utasokat: a Gyöngyös és Mátrafüred között húzódó sínpályán márciusban és áprlisban hétvégenként, húsvéttól november elejéig naponta, míg a Lajosházán át Szalajkaházhoz vezető vonalon márciustól novemberig hétvégéken, illetve június közepétől augusztus végéig szerdán, csütörtökön és pénteken is járnak a szerelvények.

 

A lajosházi vonal egy újabb szakaszának visszaépítése befejeződött, 2012 szeptembere óta immár a Szalajka-házig utazhatunk rajta.

 

A Mátravasúton menetrend szerinti vonatban is utazhatunk párnás (1. osztályú) kocsiban, ami a hazai kisvasutakon igazi különlegességnek tekinthető.

 

(...)

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Küldjön képet!


Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

Hírlevél

E-mailban értesítjük új cikkeinkről, ha feliratkozik hírlevelünkre.


(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV