kisvasut.hu - Nagybörzsönyi Erdei Vasút -

Miért érdemes ellátogatni Nagybörzsönybe?

2008.04.14



Nagybörzsöny Pest megyében található igen gazdag múltú német település, mely hajdanán szőlője és az itt kitermelt ércek révén országos ismertségre tett szert. A falu természeti környezete, a Börzsöny hegység, a Duna-Ipoly Nemzeti Park, az Erdei Kisvasút, a négy templom, a horgásztó, valamint a máig működőképes vizimalom tartalmas nyugodt kikapcsolódást kínál az idelátogatóknak.

A település zsáktelepülés, így a régi házsorok mellett szinte időutazásra is indul a felfedező látogató. Ebben a kellemes környezetben szállhatnak meg a vendégek a település szélén található ifjúsági táborban, az Önkormányzat vendégházában vagy a magánapartmanok egyikében.

A község történetét, látnivalóit, s információt bemutatja a http://www.nagyborzsony.info/ weboldal. A Kisvasúton történő utazás élményeibe enged bepillantást a http://hajtany.znet.hu/filmek/kisvasutfilm/nbradio.mpg címen elérhető rövid videónk. Kellemes barangolást kívánunk Önöknek weboldalainkon, abban bízva, hogy egyszer személyesen is ellátogatnak Kisvasutunkra!

Legutóbbi módosítás: 2008.04.14. 18:36

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline