kisvasut.hu - Lillafüredi ÁEV -

Lillafüred: Kisvonattal a tiszta erdőért

2017.04.07



Önkéntes szemétszedő akció a lillafüredi kisvasút környékének tisztaságáért 2017. április 22-én, szombaton.

Vonat érkezik Puskaporos állomásra

Vonat érkezik Puskaporos állomásra
Fotó: Molnár Márk (2014.11.01.)

A tavalyi első alkalom után az ÉSZAKERDŐ Zrt. idén is meghirdeti önkéntes szemétszedő akcióját a Lillafüredi Állami Erdei Vasút fővonalának megtisztítása érdekében. A programra környezetünk tisztaságáért tenni akaró miskolci és nem miskolci lelkes önkéntesek jelentkezését várjuk korosztálytól függetlenül.

Az akció keretében április 22-én reggel 8:30-kor díjmentes különvonat indul Miskolc-Dorottya utca állomásról Lillafüredre. A tavalyi évben lelkes önkénteseink a Garadna – Lillafüred szakasz megtisztításában vállaltak oroszlánrészt, így idén folytatjuk tovább Miskolc felé.

Lillafüredről gyalogosan indulunk vissza a kisvasút mentén, zsákokba gyűjtve, ill. vonatra rakodva a fellelt hulladékot. A szemétszedést a résztvevők tettrekészségének függvényében az összes szemét összeszedéséig, ill. legfeljebb Miskolc-Dorottya utca állomásig tervezik. A szemétgyűjtéshez védőkesztyűt és szemeteszsákot biztosítanak a szervezők.

Az akcióban való részvétel díjmentes, de előzetes regisztráció szükséges! Az akciót csak legalább 10 fő előzetes regisztrációja esetén tartjuk meg!

Az előzetes regisztráció határideje 2017. április 21. péntek 12:00.

JELENTKEZÉS / további információk: kisvasut@eszakerdo.hu

Legutóbbi módosítás: 2017-04-07 14:04

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline