kisvasut.hu - Kemencei Erdei Múzeumvasút - Szállások

Gyöngypatak ház



A Gyöngypatak Ház a Börzsöny egyik legszebb fekvésű településén, Kemencén található. A festői környezet nyugalma, a táj szépsége és békessége ösztönzött bennünket arra, hogy megteremtsünk egy olyan házat, amely tökéletesen alkalmas az elvonulásra, ahol társaságok vagy közös érdeklődésű csoportok zavartalanul élvezhetik az együttlétet, a pihenés és a társasági élet ideális párosítását. Legyen az családi találkozó, baráti összejövetel, életmód-, vagy sporttábor… mert elvonulni jó. és együtt még jobb!

Gyöngypatak ház

Gyöngypatak ház

A Gyöngypatak Házban található:

  • 6 darab két ágyas szoba (16 m2), zuhanyzós fürdőszobával, kis hűtőszekrénnyel, TV-vel felszerelve. Minden szoba Wifi lefedettséggel rendelkezik és terasz kapcsolódik hozzá.

  • 2 darab két ágyas, akadálymentesített szoba (20 m2), zuhanyzós fürdőszobával, kis hűtőszekrénnyel, TV-vel felszerelve. Mindkét szoba Wifi lefedettséggel rendelkezik. Ezek a szobák a nagyobb területük miatt pótágyazhatóak.

  • 2 darab apartman erkéllyel, amelyben egy kétágyas hálószoba és a nappaliban két személy részére kinyitható kanapé található. Az apartmanok szintén saját fürdőszobával, külön WC-vel rendelkeznek, és kis hűtőszekrénnyel, TV-vel felszereltek. Mindkét apartman Wifi lefedettséggel rendelkezik.

  • Egy gyerek játszószoba

  • Szauna fényterápával

  • Tornaterem gépekkel és bordásfalakkal

  • Jacuzzi hat férőhellyel

  • A Házhoz tartozik még: nagy kert bográcsozási lehetőséggel és egy jól felszerelt kültéri tornapálya, valamint teniszpálya.

Megközelítés:

Budapesttől való távolság: 82 km

Megközelítés Budapest irányából:

  • vonattal érkezők: Szobig, majd innen busszal Kemencéig.
  • autóval: az M2 úton Parassapusztáig, majd közvetlenül a határ előtt balra kanyarodva Bernecebaráti községet elhagyva juthatunk Kemencére.

A Gyöngypatak Ház elhelyezkedése Kemencén belül: A falut átszelő Fő útról a templomnál Csarnavölgyi útra kanyarodva kb. 2 km-t kell megtenni. A Múzeumvasutat 300 méterrel elhagyva a kisvasút 1. megállójánál (Csarnapuszta megálló) jobbra található Pacsirta utcából a kis hídon átkelve egyből jobbra található a Gyöngyvirág utca, a Gyöngypatak Házzal.

Az utca egyelőre nem szerepel a térképeken, de táblákkal igyekszünk megkönnyíteni a Ház megtalálását.

GPS koordinátáink: 48.008013,18.890537

Kapcsolat

Cím: 2638 Kemence, Gyöngyvirág u. 1.

Telefon: +36-20-238-7719

Web: www.gyongypatakhaz.hu

E-mail: haz@gyongypatakhaz.hu

Legutóbbi módosítás: 2014-11-29 11:41

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline