Zsuzsivasút - Debrecen
Debrecen
Megközelítés
Menetrend
Vasúttörténet
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Kisvasúti nap és a Föld napja a Zsuzsi Erdei Vasúton

2014.04.12 (Zsuzsi Erdei Vasút)



Idén április 26-án -szombaton- ünnepeljük a Zsuzsi Erdei Vasút kisvasúti napját, melynek alkalmából rajzpályázattal, túrával, csillagászati bemutatóval és élőzenés vonatozással várják majd a látogatókat.

Személyvonat érkezik Debrecen-Fatelepre

Személyvonat érkezik Debrecen-Fatelepre
Fotó: Fodor Illés (2006.04.14.)

Az ünnepélyes megnyitót, néptáncbemutató követi, majd kisvasút-történeti előadással és kiállítással, csillagászati bemutatóval és a "Slágervonat" élőzenés, egész napos szórakoztató programmal várjuk a kedves érdeklődőket!

"Ki mondta hogy nem tudod megváltoztatni a Világot?"-felhívással a gyerekeknek erdészeti túrával, tanyalátogatással, kreatív foglalkozásokkal és vetélkedőkkel, valamint arcfestéssel és erdei állatos csillámtetoválással kedveskedünk.

Kicsiknek és nagyoknak "Rajzold le Zsuzsit!"-című rajpályázatot hirdetünk, értékes ajándékokért. Idén, a kisvasúti napon nyitjuk meg a Zsuzsi játékpark "kapuit", ahol a gyerekek önfeledten mókázhatnak,játszhatnak.

A Föld napja alkalmából,középpontban az erdő szeretete és védelme áll, mondhatni egy új élet kapujában állva, kíváncsi tekintetekkel fürkészhetjük a természet szépségét.

 A kisvasúti napon a vonatok Debrecenből 9.30-kor, 12.00-kor, 14.30-kor és 17.00-kor, Hármashegyaljáról 10.30-kor, 13.00-kor, 15.30-kor és 18.00-kor indulnak

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, ünnepeljük együtt Zsuzsival!

További információ: 06/52/417-212, 06/30/210-0545, www.zsuzsivasut.hu

Legutóbbi módosítás: 2014-04-12 15:33:35

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi harminc meg negyvenhét?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline