kisvasut.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink

English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Július 10-től pályafelújítás Gyöngyösön

2013.07.05Július 10-től 12-ig vágányzáras pályafelújítás lesz a Mátravasút lajosházi vonalán, s július 15-től a vonatközlekedés fenntartása mellett Mátrafüred felé.

Lajosháza itt még végállomás

Lajosháza itt még végállomás
Fotó: Molnár Márk (2007.08.20.)

Az Egererdő Zrt. Vasútüzeme tájékoztatja a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a Mátravasút Gyöngyös – Gyöngyössolymos – Szalajkaház vasútvonalán 2013. július 10 -én 8.00 órától -folyamatosan- július 12-én 19.00 óráig pályafelújítást végzünk, ezért a személyszállító vonatok ezen a vonalon a jelzett időben nem közlekednek! Július 10-e és július 12-e között csak a mátrafüredi vonatok közlekednek.

A Gyöngyös – Mátrafüred vasútvonalon 2013. július 15-én 8.00 órától további intézkedésig munkanapokon folyamatos pályafelújítás történik. Ezért a fenti időponttól kezdődően a személyszállító vonatok közlekedése munkanapokon a mátrafüredi vonalon szünetel! Vonatközlekedés Gyöngyös – Mátrafüred – Gyöngyös viszonylatban kizárólag szabad- és munkaszüneti napokon történik, a kiadott menetrendi módosítás szerint, amely 2013. július 15-től visszavonásig érvényes.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2013. július 15-től a Gyöngyös – Gyöngyössolymos – Szalajkaház vasútvonalon a személyszállító vonatok többsége –további intézkedésig- a kiadott módosítás szerint naponta, a hét minden napján közlekedik.

Tájékoztatjuk a Mátrafüreden túlra, a Mátra irányába utazókat, hogy Mátrafüred állomás helyett a Gyöngyössolymoson található Zemanek megállóhelyet ajánljuk új célállomásnak. Zemanek mh. Gyöngyössolymos központjához (Lajosháza irányában) igen közel található, ami a különjáratú autóbusszal is jól megközelíthető. A Gyöngyös – Zemanek távolság menetdíja megegyezik a Gyöngyös – Mátrafüred viszonylat menetdíjával és a vonat menetideje is hasonló. Zemanek mh-től a csoportok különjáratú buszai és az egyénileg utazók a személygépkocsival Gyöngyös érintése nélkül, közvetlenül érhetik el Mátrafüredet, a 24-es számú főutat. Majd folytathatják útjukat a Sás-tó, illetve Mátraháza irányába.

A pályafelújítás okozta kellemetlenségért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket, hogy a párnás kocsit (1. osztály) a teljesárú és a kedvezményes menettérti jeggyel rendelkezők egyik útjuk során (vagy oda, vagy vissza) felár nélkül igénybe vehetik.

Egererdő Zrt. Vasútüzeme, Mátravasút

325 Gyöngyös - Mátrafüred

Érvényes: 2013.07.15 - 2013.11.03.325 Mátrafüred - Gyöngyös[menetrendábra]

szabad- és munkaszünetes napokon

Állomási menetrendek

~ Farkasmály-Borpincék ~ Felsőújváros ~ Gyöngyös ~ Mátrafüred ~ Mátrafüred alsó ~ Nyúlmály ~ Pipishegy ~

Legutóbbi módosítás: 2013.07.05. 20:36

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi negyvenhat meg harmincnégy?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Küldjön képet!


Vasútkereső
Vasútkereső térkép

Hírlevél

E-mailban értesítjük új cikkeinkről, ha feliratkozik hírlevelünkre.


(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV