kisvasut.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kecskemét ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink





Felhasználói belépés
E-mail:
Jelszó:
English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Elhunyt Ujj Zoltán

2012.08.27 (kisvasut.hu)



Szomorú gyászhírt kell közölnünk: 2012. augusztus 26-án, életének 56. évében, súlyos kerékpáros balesete után egy nappal életét vesztette Ujj Zoltán, a Zöldgömb Sport Klub elnöke, az Előzd meg a kisvasutat! versenysorozat rendezője, teljesítménytúra rendező, a hazai ultrafutó versenyek megalapítója, sportvezető, sportember.


Köszönjük neki a teljesítménytúrázásért, a kisvasutas túrasorozat megszervezésért több mint 10 éven át végzett megszállott munkáját! Azt, hogy gyalogos, kerékpáros vagy futó rendezvényein országunk olyan helyszíneire is eljuthattunk, ahová már túrákon nem. Azt, hogy rendezvényeit akkor is megtartotta, akkor is ott volt az ország másik végében, ha csak egyetlen indulója volt. Köszönjük az ötleteit, a Balaton-kört, az ezer főt megmozgató téli Gyermekvasutas túráját, az évi több mint 20 kisvasúti napon rendezett túráit és versenyeit, a többnapos Duna-menti rendezvényeit!

Emlékét megőrizzük!

Legutóbbi módosítás: 2012.08.27. 21:20

Hozzászólások

Klari Klari (2012-10-18 20:04:41)

Zoli csodálatos ember volt, aki egész életében sportolt és arra törekedett, hogy a mozgás örömét megossza embertársaival. Szenvedélyesen szerette a természetet, a hazát.Sokat vállalt, sokat tett. Tanító volt, aki arra született, hogy másokat tanítson, szervezzen, vezessen.Nyugodt volt, derűs, segítőkész és nagylelkű. Szeretett beszélni, nagyszerű humorával egész társaságokat szórakoztatott el. De tudott figyelni is, meghallgatni, átérezni és segíteni.
Most valahol az égi futómezőkön rohan, kerékpározik, szervez, tele van tervekkel és kifogyhatatlan energiával.
Megőrizzük őt emlékezetünkben. Emlékezni fogunk rá, ha erdőben járunk, ha futunk, ha vígan zakatol a kisvasút, ha küzdünk az életadó környezetért!
Örökké megőrzi őt emlékezetében a család. Ott lesz velük a gondolatokban, az álmokban, a családi beszélgetésekben, a szeretetben, ami eltéphetetlenül fűzi őket össze még a halálon túl is

Kal Pintér Mihály (2016-03-11 22:05:38)

Nekem a tesitanárom volt. Nem voltam jó mozgású gyerek, bizonyos feladatok nehezen mentek. Ő ezért külön feladatokat adott, megértette a félelmeimet, és azt mondta, hogyha ezeket a gyakorlatokat elvégzem, akkor a nehezebbek is menni fognak. Odafigyelt ránk. Nagyon megrázott, hogy ilyen hamar elment. Nem fogom őt elfelejteni soha!

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi huszonnégy meg tizenegy?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
Vasútkereső térkép

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline