Szakmai oldalak oldal logo
Vasúti anyagok hirdetései
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~
Szakmai oldal
Járművek
Járműlista
Vasútkereső
Utasítások
Segédletek
Partnereink

English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Vasúti anyagok hirdetése

Az erdei vasutak kérésére ezen oldalunkon segítjük elő a feleslegessé vált, de másutt még hasznosítható vasúti anyagok gazdára találását.

Az oldalra mindazon hirdetéseket közzétesszük, amit a vasútüzemek megküldenek az info@kisvasut.hu címre. A közzétett hirdetésről egyúttal mindenkinek hírlevelet is küldünk, ha regisztrált e szolgáltatásra és a hírlevél-küldésre egyaránt.

A vasutak kérésére az oldal nem nyilvános, kizárólag a vasútüzemek vezetői tekinthetik meg, ha előzőleg kérték ehhez regisztrációjukat oldalunk felhasználói között (szintén az előbbi címen). A hirdetések megtekintéséhez be kell lépni a lap alján lévő Belépés-re kattintva, majd a jobb oldali bejelentkező mezők kitöltésével.

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Küldjön képet!


Vasútkereső
Vasútkereső térkép

Hírlevél

E-mailban értesítjük új cikkeinkről, ha feliratkozik hírlevelünkre.


(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV