kisvasut.hu - -

Programajánlat

Kemence: Pályafenntartási napok - Önkénteseket keresünk

Kemence: Pályafenntartási napok - Önkénteseket keresünk

Pályafenntartási csapatunk a tervezett nagyszabású átépítés előtt - az üzembiztonság fenntartása érdekében - továbbra is végez javítási munkákat a kisvasút pályáján. A szezon végén olyan munkákat is el tudunk végezni, melyek a vonatforgalom fenntartása mellett nehézkesek lennének. Illesztéseket javítunk, aljakat- és hevedereket cserélünk, vízelvezetőket tisztítunk. Mindkét nap vegyesvonatokkal fogunk közlekedni, csillék mellett lesz a vonatban zárt személykocsi is teafőzésre és melegedőnek. Várjuk az érdeklődőket 2018. november 17-én és 18-án, szombaton és vasárnap.  

(...)

Almamellék: Halloween-járat

Almamellék: Halloween-járat

Október 26-án a rémisztő kisvonatozást követően tökfaragás és gyógyteák kóstolása vár a Kikerics Erdészeti Erdei Iskolában. Ha elegendő bátorság gyűlt össze a csapatban, sötétedés után éjszakai túrára indulunk az Ősbükkösben. A jelmezben érkezőket különösen várjuk!

(...)

Debrecen: Halloween-járat

Debrecen: Halloween-járat
Október utolsó hétvégéjén - október 27-én - kísérteties programmal várja a Zsuzsi Erdei Vasút a gyereket és felnőttet egyaránt. A borzongással teli este helyszíne, a Természet Háza, ahová a „Zsuzsi” szellemjárata repíti el a kalandvágyókat...

(...)

Mesztegnyő: Halloween-járat

Mesztegnyő: Halloween-járat

2018. október 27-én, szombaton 17 órakor Halloween járat indul Felsőkakra, ahol forró tea és tábortűz várja az utasokat.

(...)

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV