Nagybörzsönyi Erdei Vasút
Nagybörzsöny
Megközelítés
Menetrend
Díjszabás
Vasúttörténet
Műszaki adatok
Járművek
Szállások
Elérhetőség
Cikkarchívum
Képtár
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Miért érdemes ellátogatni Nagybörzsönybe?

2008.04.14



Nagybörzsöny Pest megyében található igen gazdag múltú német település, mely hajdanán szőlője és az itt kitermelt ércek révén országos ismertségre tett szert. A falu természeti környezete, a Börzsöny hegység, a Duna-Ipoly Nemzeti Park, az Erdei Kisvasút, a négy templom, a horgásztó, valamint a máig működőképes vizimalom tartalmas nyugodt kikapcsolódást kínál az idelátogatóknak.

A település zsáktelepülés, így a régi házsorok mellett szinte időutazásra is indul a felfedező látogató. Ebben a kellemes környezetben szállhatnak meg a vendégek a település szélén található ifjúsági táborban, az Önkormányzat vendégházában vagy a magánapartmanok egyikében.

A község történetét, látnivalóit, s információt bemutatja a http://www.nagyborzsony.info/ weboldal. A Kisvasúton történő utazás élményeibe enged bepillantást a http://hajtany.znet.hu/filmek/kisvasutfilm/nbradio.mpg címen elérhető rövid videónk. Kellemes barangolást kívánunk Önöknek weboldalainkon, abban bízva, hogy egyszer személyesen is ellátogatnak Kisvasutunkra!

Legutóbbi módosítás: 2008.04.14. 18:36

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline