kisvasut.hu
Programajánlat
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kecskemét ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Erdei vasutak Budapesten

2017.05.23 (Halász Zsolt dr.)



Május 27-én és 28-án, egész hétvégén fergeteges gyermeknapi rendezvény várja a családokat a Vasúttörténeti Parkban, ahol az idei évben először mutatkoznak be hazánk erdei vasútjai. A kétnapos programon az erdőgazdasági kisvasutak képviseletében az ÉSZAKERDŐ Zrt. szakemberei várják az érdeklődőket tematikus standjukon. Bemutatják erdei vasútjaink turisztikai kínálatát, a vasutak jellegzetességeit, valamint egy játékos fejtörő segítségével a kicsik és a nagyok is próbára tehetik tudásukat kisvasúti témában.


A szombati napon a Park interaktív programjain túl megrendezésre kerül a Közlekedésbiztonsági Nap is, ezen kívül pedig fellép 11 órától a Kolompos Együttes, 13 órától a Fabula Bábszínház: Vitéz László előadása, 15 órától pedig az Apacuka zenekar!

Vasárnap sem lesz hiány szórakozásból, hiszen 11 órától a Kaláka együttes, 13 órától a Fabula Bábszínház a Mazsola és Tádéval, 15 órától pedig a Ghymes együttes gyerekkoncertje fokozza a szuper hangulatot. A szervezők felejthetetlen élményt ígérnek, amihez hozzájárul Juhász Magda is, aki versekkel és mesékkel varázsolja el a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A kétnapos rendezvényre minden 14 év alatti gyermeknek ingyenes a belépés!

Legutóbbi módosítás: 2017-05-23 14:58

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
Vasútkereső térkép

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline