Csömödéri Erdei Vasút
Csömödér
Megközelítés
Menetrend
Díjszabás
Látnivalók
Elérhetőség
Cikkarchívum
Képtár
Partnereink





Felhasználói belépés
E-mail:
Jelszó:
English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Csömödér: Magyar Termék Nagydíjas a Zakatoló Erdei Iskola

2015.09.08 (Halász Zsolt dr.)



A tavalyi év után ismét, idén is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat a ZALAERDŐ Zrt., ezúttal a csömödéri Zakatoló Erdei Iskola létrehozásáért. A díjat 2015. szeptember 3-án, csütörtökön vette át Rosta Gyula vezérigazgató az Országház Felsőházi Termében.

Az oktatókocsi utastere

Az oktatókocsi utastere
Fotó: Molnár Márk (2014.06.28.)

A Zakatoló Erdei Iskola 2015 tavaszán nyitotta meg kapuit az érdeklődők számára Csömödérben. Különlegessége a kifejezetten az erdei iskola számára épített oktatókocsi, mely egyfajta guruló osztályteremként működik, így nyújtva lehetőséget a diákoknak, hogy a különböző adottságú helyeken kijelölt megállóknál szakember segítségével tanulmányozhassák az erdők, rétek és vizek élővilágát.

A független szakértői testület javaslata alapján már 18. alkalommal ismertek el olyan vállalkozásokat, amelyek innovációra épülő, kiváló minőségű termékeikkel hozzájárulnak a magyar gazdaság növekedéséhez és export törekvéseihez. Az idén összesen 54 cég 57 terméke nyerte el a Magyar Termék Nagydíj Tanúsió Védjegy használatát, melyet egy évig díjmentesen használhatnak győztes termékeiken, illetve szolgáltatásaikon.

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat Kiírói Tanácsa, ahogy eddig is, az idei évben is sok összetevős értékelési szempontrendszer szerint hozta meg döntését. A bírálók figyelembe vették többek között az energiatakarékos, környezetbarát megoldások alkalmazását, a termékek biztonságosságát, újszerűségét, piacképességét, exporterejét, valamint a fogyasztóknak kínált plusz előnyöket.

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat egyik kiemelt célja, hogy változtasson azon a Magyarországon is gyakori szemléleten, miszerint még mindig az ár jelenti a leglényegesebb vásárlási szempontot, melyet gyakran a minőség elé helyeznek. Valójában azonban az ellenőrzött minőségű (pl.: a Magyar Termék Nagydíj emblémával ellátott) termékek biztonságot, egészséget, tartósságot jelentenek, megvásárlásuk végső soron megtakarításokat eredményez.

Legutóbbi módosítás: 2015-09-08 15:22

Hozzászólások

Hajdu Anikó (2015-09-08 15:33:28)

Kedves Csömödéri Kisvasút! Gratulálunk az oktatókocsihoz és a Nagydíjhoz is. Üdvözlettel Zsuzsi Erdei Vasút dolgozói

veres ildi (2015-09-09 16:08:44)

r e m e k ! p r í m a !

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi negyven meg harmincnyolc?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline