Szakmai oldalak
Tesztkérdések
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kecskemét ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
English Deutsch Român Nyomtatható változat

Ön kiigazodik a menetrendekben?

2012.10.10 (Chikán Gábor)



Vállalkozó kedvű olvasóinkat egy kisvasúti menetrendi ismeretfelmérésre hívjuk.


(2012.)

Köszönjük, hogy megnyitotta ezt a cikket, mert ez bizonyára azt jelenti, hogy Ön néhány percet ráfordítana egy kis felmérésre: kíváncsiak vagyunk, hogy olvasóink mennyire tudnak eligazodni a kisvasutak menetrendjeiben. A kapott válaszokból egy átfogó értékelést, összesítést közzé is teszünk majd, és reméljük, hogy fel tudjuk használni áttekinthetőbb, használhatóbb menetrendek elkészítéséhez.

A megjelenő űrlapokon a kérdéseket nem szükséges sorban megválaszolni, később is visszatérhet, és az sem baj, ha néhány kérésre a válasz elmarad. Ha esetleg úgy érzi, hogy egy-egy feladat túl nehéz, kérjük, akkor is próbáljon meg választ adni a többi kérdésre. Nagyon fontos információ számunkra az is, hogy mely menetrendek jelentik a legtöbb gondot utasainknak.

A válaszokat később, összesítve kiértékeljük, a kérdőív végén csak egy tömör összesítést fog kapni az Ön válaszainak helyességéről.

Adatkezelés

Önt a kérdéssor kizárólag akkor azonosítja, ha a kisvasut.hu oldal regisztrált felhasználója, és a kitöltés megkezdése előtt belép az oldalra - ami nem kötelező. Az Önre vonatkozó kérdések segítik munkánkat, de megválaszolásuk szintén nem kötelező.

A kérdőív kitöltése befejeződött.

Legutóbbi módosítás: 2012.10.23. 17:01

Hozzászólások

Görgényi Csaba (2012-10-10 20:16:18)

Ha nem is vagyok megszállott kisvasútrajongó, nem véletlenül iratkoztam fel hírlevelükre. Már a kisvasút szó is egy barátságosan hívogató álomszerű világ bizsergető érzését kelti bennem!
Mindig érdeklődéssel olvasom hírlevelüket, és a teszt is tetszett. Már kitöltöttem, ugyanis először véletlenül átugrottam ezt a kezdő űrlapot, ahova ismét visszatértem. Számomra mindössze egy menetrendi kérdés volt megtévesztő, talán a harmadik. Az, amelyik során április 28-án délig kellett Debrecen Fatelepről Hármashegyaljára jutni. (Vagy vissza.) Ugyanis az egyetlen megoldást jelentő mondatban a felsorolás egymást kizáró esetnek is (vagy inkább annak) értelmezhető.

Chikán Gábor (2012-10-10 21:55:32)

Köszönjük az észrevételt. Természetesen a felmérésben az is kérdés számunkra, hogy az ilyen lábjegyzetek mennyire érthetők vagy megtévesztők.

Chikán Gábor (2012-10-10 22:06:51)

A harmadik kérdés nem biztos, hogy másnak is ugyanez lesz, minden indításnál 4 kérdéssorból választ egyet a gép véletlenszerűen.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi tizenhat meg tíz?
(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline